ROMÂNIA
VETSCAN Hdmicroscop

Mai mult decât un microscop

Hdmicroscop este un adevărat microscop multi-modal. Acest sistem dinamic poate avea mai multe utilizări în clinica dumneavoastră. Funcţiile acestui microscop de masă pentru laborator includ, citirea/vizualizarea preparatelor microscopice, un sistem imagistic și generator de venituri, pentru a fi utilizat în consultările cu clientul, un sistem digital de captare pentru a documenta imaginile de microscopie și a le importa în dosarul pacientului, precum și un sistem de imagistică în timp real, permiţându-vă să aveţi consultaţii de patologie și de a doua opinie.

Camera & sistemul de monitorizare

Performanţă superioară & culoare

Construit după decenii de microscopie și experienţă imagistică digitală, Hdmicroscop încorporează procesoare duale FPGA și algoritmi unici care asigură reproducerea perfectă a culorilor. Tehnologia inovatoare de la camera HD oferă Full 1080p 60fps Video Preview pentru portul HD de ieșire, fără nici o întârziere de timp sau de compresie.

Monitorul camerei VETSCAN Hdmicroscop

O soluţie unică pentru utilizare individuală, pentru predare și prezentări de grup

Program încorporat de control al mouse-ului pentru vizualizare & înregistrare prin HDMI fără un computer

Designul avansat al camerei foto și al sistemului de monitorizare în interiorul camerei și un port HDMI extern care permite utilizatorilor să se conecteze direct la un monitor HD pentru vizionare live/în timp real. Acest software încorporat permite utilizatorului să controleze camera cu un clic de mouse, ceea ce face ca HDmicroscop să fie alegerea ideală pentru predare, prezentări de grup, sau atunci când un computer pur și simplu nu este o opţiune.

VETSCAN front Hdmicroscop

Soluţie avansată de imagistică digitală

VETSCAN Hdmicroscop este un adevărat microscop multi-modal. Acest sistem dinamic poate avea mai multe utilizări în clinica dumneavoastră.

Aflaţi mai multe despre Specificaţii.

Contur VETSCAN Hdmicroscop

Dimensiunea

Înălţime  60,3 cm (cu ecran)

Lăţime  28 cm (cu ecran)

Grosime  35,5 cm

Informaţii cheie

  • Design trinocular
  • Iluminare LED
  • Imagistică fluorescentă
  • Software încorporat
  • Optică de laborator
  • Design inovator
  • Video HD Live
  • Ușor de utilizat

Detalii

Sistem optic AIS E-plan sistem optic
Cap Siedentopf cap de vizualizare binoculară, înclinat 30°
Ocular PL10X/20mm dioptrie reglabilă, 20mm câmp de vedere
Coloană Coloană cvadruplă inversată
Obiectivul AIS E-plan obiectiv acromat (4X, 10X, 40X, 100X)
Sistem de focalizare Sistem coaxial grosier & cu focalizare fină, cu limită de oprire & reglare tensiune. Interval de mișcare: 25mm. Precizie de focalizare fină: 0,002 mm
Etapă Construit în poziţie joasă de control coaxial etapă mecanică, suprafaţa 140x132mm, interval de mișcare 76x50mm
Condensator Sistem de iluminator Koehler încorporat, pre-centrat. Diafragma Iris Koehler
Condensator pentru iluminator și oglindă opţional
Iluminator Sursă de alimentare universală 90 ~ 240V tensiune, lumină LED 3W cu posibilitatea de a controla intensitatea variabilă
Mediu de operare • Utilizare în interior • Altitudine: Max. 2000m • Temperatura mediului: 5°C-40°C • Umiditate relativă maximă: 80% la 31°C , și apoi scade liniar. 70% la 34°C, 60% la 37°C, 50% la 40°C • Grad de poluare: 2 (a se vedea IEC664)