ROMÂNIA

Produse noi

Apoquel® este un produs medicinal veterinar nou, care conține maleat de oclacitinib, fiind indicat pentru tratamentul pruritului asociat cu dermatită alergică la câini și tratamentul manifestărilor clinice ale dermatitei atopice. Apoquel este primul inhibitor al kinazei Janus (JAK) aprobat pentru uz veterinar. Asigură atenuarea rapidă și susținută a pruritului și ameliorarea leziunilor cutanate, fără a genera reacțiile adverse asociate tratamentelor utilizate în mod obișnuit, precum glucocorticoizii.

Cytopoint® este prima terapie cu anticorpi monoclonali (mAb) autorizată pentru tratamentul manifestărilor clinice ale dermatitei atopice la câini. Cytopoint® conține lokivetmab care este un anticorp monoclonal caninizat exprimat prin tehnici de recombinare în celule ovariene de hamster chinezesc. Administrat la fiecare patru până la opt săptămani, o injecție cu Cytopoint vizează în mod specific interleukina 31 (IL-31) canină, o proteină cheie implicată în declanșarea pruritului la câini, oferind atât confort cât și eficacitate susținută.

Cytopoint și Apoquel pot fi utilizate și împreună pentru a gestiona manifestările intermitente de prurit datorate puricilor, alimentelor sau factorilor sezonieri. Ambele produse ajută și protejează legăturile care contează cel mai mult, legăturile om-animal.
Suvaxyn® PRRS MLV, lansat din ianuarie 2018, în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană, este un vaccin inovator, care permite vaccinarea purceilor, clinic sănătoși de la vârsta de 1 zi, reducând viremia și secrețiile nazale cauzate de infecția cu tulpina europeană a virusului sindromului respirator şi reproductiv porcin (PRRS).

Suvaxyn® PRRS MLV poate fi utilizat pentru vaccinarea în masă la scrofițe (porcine femele care încă nu au avut purcei) și la scroafe (porcine femele care au avut purcei) la efectivele în care este cunoscută prezența virusului PRRS European.

CONTACT

Zoetis România S.R.L

Expo Business Park

54A Aviator Popisteanu, Building 2, 1-3rd Floor,

1st District, Bucharest, 012095 Romania

Scrieţi-ne pe e-mail