ROMÂNIA

Viziunea şi misiunea noastră

O companie pentru dumneavoastră în slujba sănătăţii animalelor.

 

Clienţii noştri sunt pe primul plan

Ca Zoetis, ne asumăm angajamentul de a purta conversaţii reale cu clienţii noştri pentru a afla ce anume funcţionează şi ce nu şi cum putem să răspundem mai bine nevoilor acestora în viitor.  

Ceea ce au de spus ne încurajează să facem mai multe şi să fim mai buni, pentru ei.  Am considerat întotdeauna că atunci când clienţii şi partenerii noştri strategici prosperă, prosperăm şi noi.

Ca şi companie autonomă dedicată exclusiv sănătăţii animalelor, ne concentrăm asupra afacerii noastre principale, astfel încât să le permitem clienţilor noştri să îşi dezvolte afacerea proprie.

SUNTEM ACOLO UNDE SUNT CLIENŢII NOŞTRI

Zoetis combină prezenţa locală şi cunoştinţele necesare pentru a răspunde nevoilor unice ale clienţilor individuali dispunând de un suport global şi resursele esenţiale, necesare pentru a răspunde la noile provocări mondiale în materie de sănătate a animalelor.

NE STRĂDUIM SĂ OFERIM CEEA CE AU NEVOIE CLIENŢII NOŞTRI

Deoarece sănătatea animalelor este ceea ce suntem şi ceea ce facem, datoria noastră este de a oferi suport clienţilor noştri cu resursele necesare pentru a-şi maximiza potenţialul afacerii în prezent  - şi cu cele care le vor fi de ajutor să se dezvolte în viitor.

REUŞIM  DATORITĂ RELAŢIILOR INTER-UMANE

Recunoaştem că avem success atunci când cei din jurul nostru au succes. Colaborăm îndeaproape cu clienţii noştri, universităţi din întreaga lume, guverne şi alte companii din domeniul sănătăţii animale, pentru a contribui la progresul sectorului veterinar în general şi la succesul celor care cresc şi îngrijesc animale, în special.

Viziunea noastră

Viziunea noastră răspunde la întrebarea „Cine ne dorim să fim?” Acesta este obiectivul către care aspirăm cu toţii:

Produsele, serviciile şi oamenii noştri se vor bucura de cea mai mare apreciere în rândul clienţilor din domeniul sănătăţii animale la nivel mondial.

Misiunea noastră

Misiunea noastră răspunde la întrebarea „Cu ce ne ocupăm ?” Fiecare dintre noi ar trebui să contribuie zi de zi la misiunea noastră: 

Contruim pe o istorie de şase decenii  având ca obiectiv principal sănătatea animalelor. Dorim să oferim clienţilor produse şi servicii de calitate, dând dovadă de angajament faţă de afacerea lor.

Pentru mai multe informaţii descărcaţi broşura noastră corporate, accesând linkul: Broşura Corporate Zoetis

CONTACT

Zoetis România S.R.L

Expo Business Park

54A Aviator Popisteanu, Building 2, 1-3rd Floor,

1st District, Bucharest, 012095 Romania

Scrieţi-ne pe e-mail