ROMÂNIA

Cercetare şi dezvoltare

Zoetis se concentrează pe inovarea continuă în scopul dezvoltării celor mai potrivite soluţii.

 

Ne dorim să satisfacem zi de zi nevoile persoanelor care cresc şi îngrijesc animale. Ariile de cercetare şi dezvoltare sunt principalele motoare care ne permit să furnizam soluţii şi produse inovatoare, ce anticipează viitoarele nevoi ale medicilor veterinari şi ale crescătorilor de animale, de pe pieţele locale de peste tot din lume.

Cercetare şi Dezvoltare

Noul nostru departament de Cercetare-Dezvoltare influenţează descoperirile relevante din domeniile agricol, farmaceutic, biotehnologic, anticipând nevoile animalelor şi ale celor care le îngrijesc, precum şi presiunile pieţei. Referitor la contribuţia departamentului de Cercetare-Dezvoltare în ce priveşte produsele existente, acesta se axează pe adăugarea de noi indicaţii atât ca specii de animale cât şi ca recomandări pentru tratarea de afecţiuni adiţionale, pe extinderea autorizărilor pe pieţe unde acestea nu sunt înca înregistrate, pe modificarea unor formule sau pe crearea de diferite produse combinate, extinzând astfel inovaţiile Zoetis şi făcâdu-le accesibile celor care cresc şi îngrijesc animale la nivel mondial.

Divizia noastră de cercetare este susţinută atât de inovaţia din cadrul Zoetis, cât şi de colaborarea cu parteneri externi. Cercetările noastre se aplică pe o gamă extinsă şi diversă de specii, diferite arii terapeutice şi regiuni geografice precum şi pe vaccinuri şi medicamente. În plus, activităţile noastre de cercetare şi dezvoltare includ dezvoltarea testelor genetice şi a produselor de diagnostic, cât şi realizarea dispozitivelor bio şi a celor pentru vaccinare in-ovo în crescătoriile de păsări.

Reţeaua globală de cercetare

Pe lângă sediile noastre de Cercetare şi Dezvoltare din Kalamazoo, Michigan, reţeaua de cercetare Zoetis include echipe dedicate în SUA (California, Iowa, Maryland, Missouri, Nebraska, New Jersey, Carolina de Nord), Canada, Europa (Belgia, Franţa şi Spania), Australia şi în pieţe emergente cheie (Brazilia, India şi China).

Această reţea globală ne permite să interacţionăm cu producătorii din industria alimentară şi cu medicii veterinari din fiecare regiune, să transformăm provocările acestora în inovaţii practice şi eficiente din punct de vedere al costurilor, adaptate la nevoile lor.  Prezenţa echipelor noastre pe o arie largă la nivel global este un factor cheie în activitatea noastră, ce ne oferă abilitatea de a acţiona rapid şi cu precizie atunci când anumite boli infecţioase iau amploare şi ameninţă vieţile animalelor şi ale oamenilor.

Reţeaua globală de producţie

Majoritatea centrelor noastre de cercetare şi dezvoltare sunt localizate lângă unităţile de producţie. Acest lucru ne permite să aducem proiectele de cercetare şi dezvoltare la scară de producţie comercială într-un mod eficient şi, indirect, propunerea mai rapidă pe piaţă a celor mai noi şi mai performante produse. Fiecare unitate de producţie este creată pentru a respecta toate reglementările din domeniu, iar colaborarea permanentă cu autorităţile din ţările în care operăm ne asigură îndeplinirea strictă a tuturor regulilor şi cerinţelor impuse de acestea. 

 

Pentru mai multe informaţii accesaţi linkul: Cercetare şi dezvoltare

CONTACT

Zoetis România S.R.L

Expo Business Park

54A Aviator Popisteanu, Building 2, 1-3rd Floor,

1st District, Bucharest, 012095 Romania

Scrieţi-ne pe e-mail