ROMÂNIA

Cariere

 

Alăturaţi-vă echipei Zoetis şi construiţi-vă o carieră în cadrul unei companii veterinare globale, dedicată susţinerii clienţilor săi şi a afacerilor acestora în cele mai bune moduri cu putinţă.

De ce Zoetis ?

Zoetis are în spate 60 de ani de experienţă ca Pfizer Animal Health, companie dedicată sănătăţii animale, ce oferă produse inovatoare, de înaltă calitate şi servicii complementare clienţilor săi, medici veterinari şi fermieri de peste tot din lume.

Mediu de lucru la Zoetis

La Zoetis ne mândrim cu spiritul colaborativ şi un mediu de lucru dinamic,de înaltă performanţă în cadrul căruia fiecărui coleg i se oferă şansa să înveţe şi să se dezvolte.

Oportunităţi de dezvolatare în cadrul Zoetis

Investim în oameni şi le oferim numeroase oportunităţi pentru a se afirma şi a face diferenţa într-o industrie globală aflată în continuă dezvoltare, precum şi pentru a contribui la conturarea viitorului acesteia.

Rezultate care contează

Colegii noştri reuşesc să aibă rezultate remarcabile lucrând împreună cu cei care cresc şi îngrijesc animale, pentru a le înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi pentru a le oferi soluţii viabile.

Produse şi servicii Zoetis oferă clienţilor produse, servicii şi soluţii pentru opt specii principale de animale.