Utilizăm fişiere de tip cookies pe acest site pentru a vă îmbogăţi experienţa de navigare.

Prin accesarea oricărui link de pe această pagină, vă exprimaţi acordul pentru ca noi să setăm aceste fişiere cookies.

ROMÂNIA

Controline

Controline Soluţie Spot-on pentru câini şi pisici este indicat în tratamentul infestaţiilor cu purici (Ctenocephalides spp) şi căpuşe (Rhipicephalus sanguineus şi Ixodes ricinus).

 

Controline Soluţie Spot-on pentru câini şi pisici

Este indicat în tratamentul infestaţiilor cu purici (Ctenocephalides spp) şi căpuşe (Rhipicephalus sanguineus şi Ixodes ricinus).

Eficienţa insecticidă împotriva noilor infestaţii cu purici adulţi persistă timp de până la 2 luni.

Produsul are un efect acaricid persistent eficient timp de o lună împotriva căpuşelor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus,Dermacentor reticulatus). Împotriva Ixodes ricinus şi Rhipicephalus sanguineus, căpuşele vor fi ucise în mod normal în primele 48 de ore de la aplicarea produsului.

Pentru infestaţiile deja instalate de Dermacentor reticulatus nu a fost demonstrat un efect acaricid imediat, oricum căpuşele vor fi ucise în mod normal într-o săptămână de la prima aplicare a produsului.

Produsul poate fi folosit ca parte a strategiei tratamentului contra dermatitei alergice produsă de purici (FAD), unde aceasta a fost diagnosticată în prealabil de medicul veterinar.

Conţine ca substanţă activă: FIPRONIL

Pentru mai multe informaţii consultaţi prospectul produsuluiaccesând linkurile de mai jos:

Controline Câini Prospect

Controline Pisici Prospect

Informaţiile actualizate şi detaliate referitoare la produsele medicinale veterinare prezentate pe acest site sunt disponibile pe website-ul Agenţiei Europene a Medicamentelor: http://www.ema.europa.eu/ sau pe site-ul Institutului pentru Controlul Produselor Biologice şi Medicamentelor de Uz Veterinar http://www.icbmv.ro/ro/nomenclator-produse