Utilizăm fişiere de tip cookies pe acest site pentru a vă îmbogăţi experienţa de navigare.

Prin accesarea oricărui link de pe această pagină, vă exprimaţi acordul pentru ca noi să setăm aceste fişiere cookies.

ROMÂNIA

Produse noi

Cazitel Plus Comprimate pentru câini este o combinaţie de ingrediente active de încredere şi recunoscute care asigură un spectru larg de acţiune împotriva majorităţii viermilor intestinali, reducând riscul zoonozelor.
Controline Soluţie Spot-on pentru câini şi pisici este indicat în tratamentul infestaţiilor cu purici (Ctenocephalides spp) şi căpuşe (Rhipicephalus sanguineus şi Ixodes ricinus).
Soluţie injectabilă pentru câini şi pisici este indicat ca sedativ pentru facilitarea intervenţiilor sau ca premedicaţie înainte de anestezia generală.
Soluţie injectabilă, pentru caini şi pisici este un antagonist selectiv al receptorilor alfa 2-antagonici şi este indicat să anuleze efectele sedative ale medetomidinei sau dexmedetomidinei la câini şi pisici.
Witness Kits: kituri rapide de diagnostic, care ajută la detectarea diverselor tipuri de virusuri, bacterii, anticorpi şi hormoni prin reacţii de tip antigen-anticorpi. Simplu de utilizat, rezultate în doar câteva minute.
Primul vaccin spray împotriva E.Coli pentru păsări lansat în Uniunea Europeană.
Pentru imunizarea activă a puilor de găină pentru a reducere semnele respiratorii ale Bronşitei Infecţioase cauzate de varietăţi QX – like ale virusului Bronşitei Infecţioase.
Suspensie injectabilă pentru porci având ca indicaţie imunizarea activă a porcilor în vârstă de peste 3 săptămâni împotriva Circovirusului Porcin tip 2 (PCV2).
Vaccin inactivat pentru bovine şi ovine care oferă cel mai larg spectru de protecţie împotriva afecţiunilor clostridiale.
Pulbere şi diluant pentru suspensie pentru aplicare intranazală la bovine.
Antiinflamator nesteroidian, soluţie injectabilă pentru bovine, porcine şi cabaline.
Liofilizat pentru administrare prin pulverizare, picături oculare sau prin intermediul apei de băut, consecutiv reconstituirii în apă pentru puii de găină.
Vaccin viu împotriva Bronşitei Infecţioase Aviare, tuIpina H 120.

CONTACT

Zoetis România S.R.L

Piaţa Montréal Nr.10, Clãdirea World Trade Center
Intrarea F, Etaj1, Sector 1
011469 Bucureşti, Romȃnia

Telefon: +4021 202 3083
Fax:+4021 202 3100

Scrieţi-ne pe e-mail